Διοικητικο Συμβουλίο

ΑρχικήΔιοικητικο Συμβουλίο

Αλέξανδρος Φλέγγας

Αλέξανδρος Φλέγγας

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΗΕ

Έχει επαγγελματική εμπειρία ως ηλεκτρολόγος-συντηρητής και κατέχει άδεια επίβλεψης εγκαταστάσεων 200 KW. Εργάστηκε για 25 χρόνια στην Κεράνης ΑΕ καπνοβιομηχανία στον Πειραιά. Τώρα εργάζεται στην ΟΣΥ Α.Ε. ως Ηλεκτρολόγος Εγκαταστάσεων. Είναι Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Ηλεκτροτεχνιτών Ν. Πειραιά.

Ευάγγελος Σκουρόγιαννης.

Ευάγγελος Σκουρόγιαννης.

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΟΗΕ

Εργάζεται στο Ηράκλειο Κρήτης στην εταιρεία ΡΟΜΒΟΣ Α.Ε. Είναι Αντιπρόεδρος στο Σωματείο Ηλεκτροτεχνιτών Βοηθών Συναφών Ν. Ηρακλείου.

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΗΕ:
Κωνσταντάκος Κωνσταντίνος: Εργάζεται στο εργοστάσιο ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ στην Αγριά Βόλου με ειδικότητα ηλεκτρολόγου. Εκλέχτηκε στο Συνδικάτο Ηλεκτροτεχνιτών Ν.Μαγνησίας και κατέχει τη θέση του Ταμία στο Διοικητικό Συμβούλιο.

 

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΟΗΕ:
Κουμαντανίδης Χρήστος. Γεννήθηκε το 1964 και ζει στην Θεσσαλονίκη.Είναι πτυχιούχος Τεχνικού Λυκείου των τμημάτων Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών.Κατέχει την άδεια συντηρητού Γ 200KW.Εργάστηκε για 2 χρόνια στην ΜΕΒΓΑΛ και εδώ και 22 χρόνια εργάζεται στην Αθηναική Ζυθοποιία Θεσσαλονίκης. Κατέχει την θέση του Προέδρου στην Ένωση Ηλεκτροτεχνιτών Ν. Θεσσαλονίκης.

ΤΑΜΙΑΣ ΟΗΕ:
Μιχάλης Δανιήλ
. Είναι Ταμίας στην Ένωση Ηλεκτρολόγων Εγκαταστατών Πτυχιούχων Συντηρητών Τεχνιτών και Βοηθών Ν. Κορινθίας. Εργάζεται στην Landis + Gyr A.E.

Μέλη ΟΗΕ:

Απόστολος Ψαράκης, Πρόεδρος του Σωματείου Ηλεκτροτεχνιτών Επαρχίας Θηβών. Εργάζεται στην Tupperware Hellas.

Τσαλδαρίδης Γέωργιος, Πρόεδρος της Ένωσης Ηλεκτροτεχνιτών Ν.Ξάνθης.

Βασίλειος Κόνδυλας, Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Ηλεκτροτεχνιτών Επισκευών Ελευσίνας & Πέριξ. Εργάζεται στα Ναυπηγεία Ελευσίνας.

Μιχαήλ Συνατσάκης , Πρόεδρος στο Σωματείο Ηλεκτροτεχνιτών Βοηθών Συναφών Ν.Ηρακλείου. Εργάζεται στην Interbeton Α.Ε.

Νικόλαος Γκίκας, Πρόεδρος της Ένωσης Ηλεκτροτεχνιτών Ν. Αττικής.
Φρίγγος Κωνσταντίνος, Πρόεδρος της Ένωσης Ηλεκτρολόγων & Βοηθών Ανελκυστήρων Β.Ελλάδας.